^terug naar top

Profilering en positionering

Houten Trappen DDK is een klein bedrijf dat momenteel gerund wordt door de zaakvoerder, Kurt De Deckere, en zijn echtgenote. Dankzij de beperkte omvang van de zaak, verzekert Houten Trappen DDK een persoonlijk en direct contact met zijn klanten. Meerdere afspraken, e-mails of telefoontjes kunnen zo aan het maken, leveren en plaatsen van de trap, leuning of balustrade vooraf gaan.

Wie kan bij ons terecht? Eigenlijk iedereen. Heel wat architecten, architectenbureaus, bouwfirma’s, interieurwerkers en schrijnwerkers hebben al een beroep gedaan op onze diensten. Het grootste aandeel van ons klantenbestand bestaat echter uit particulieren, mensen die niet als nummer behandeld willen worden, maar die oprecht en direct contact met de zaakvoerder verkiezen.

Missie

Het doel dat Houten Trappen DDK voor ogen heeft, is een vertrouwensband met zijn klanten op te bouwen. Wij willen onze naam graag eer aandoen en ervoor zorgen dat elke klant op zijn wenken bediend wordt. Houten Trappen DDK is geen groot en geldzuchtig bedrijf, maar wil vooral eerlijke diensten aanbieden. Concrete uitbreidingsplannen hebben we voorlopig nog niet, al worden die niet volledig uitgesloten.

Waarden en normen

Het is je alvast wel duidelijk dat Houten Trappen DDK gebaseerd is op enkele onveranderlijke kernwaarden. Kwaliteit, eerlijkheid, klantvriendelijkheid en ambachtelijkheid zijn voor ons primordiaal.

Copyright © 2013. houtentrappen-ddk  Rights Reserved.