^terug naar top

Verleden

Van kindsbeen af leerde Kurt De Deckere op ambachtelijke wijze trappen, leuningen en balustrades uittekenen, maken en plaatsen. Op 12-jarige leeftijd koos hij er dan ook voor om zich te verdiepen in de wereld van de schrijnwerkerij. Tijdens zijn opleiding in het VTI te Brugge, leerde Kurt heel wat bij over de verschillende houtsoorten en hun kenmerken, over de mogelijke behandelingen van een houten werkstuk, de eindeloze lijst van modellen voor leuningen enzovoort. Nadat hij ruim 17 jaar als arbeider in de zaak van zijn vader had gewerkt, vond Kurt dat het tijd werd om zijn eigen ding te doen. Hij besloot in 2005 om een eigen zaak te beginnen met kernwaarden die hem op het lijf waren geschreven. Houten Trappen DDK – De Deckere Kurt was geboren…

Heden

Vandaag wordt het bedrijf nog steeds met evenveel passie en doorzettingsvermogen geleid door Kurt. Sinds 1 oktober 2005 kunnen heel wat klanten pronken met hun unieke trap, leuning of balustrade. Maar Houten Trappen DDK is eveneens bereid zijn horizon te verruimen. Ondertussen hebben wij ook balustrades rond zwembaden en op dakterrassen geplaatst, trappen in exotische houtsoorten gemaakt, rustieke spiltrappen en leuningen met gietijzeren spijlen vervaardigd.

Toekomst

Houten Trappen DDK zweert eeuwige trouw aan de waarden waarmee het bedrijf opgericht is. Wij hebben er geen probleem mee altijd een klein bedrijf te blijven, omdat we zo het directe en persoonlijke contact met de klanten kunnen behouden. Bovendien is de ervaring van Kurt essentieel bij het leveren van een ambachtelijk en kwaliteitsvol product. Mocht de werkdruk Kurt toch te veel worden, overwegen wij zeker om personeel aan te nemen die hem kan helpen bij het maken van de producten in de werkplaats.

Copyright © 2013. houtentrappen-ddk  Rights Reserved.